Bakodi csárda

A Kalocsa Korona Tours tulajdonában és üzemeltetésében levő Bakodi Csárda a Bakodpusztai Idegenforgalmi Centrum egyik gyöngyszeme. Az egy időben hatszáz vendég fogadására alkalmas épületegyüttes szembetűnő jellegzetessége a „házak a házban” építészeti megoldás, mely lehetőséget nyit a csárda egyetlen térré való alakítására, vagy akár kisebb egységekre történő szeparálására.

A Bakodi Csárda és környezete remek lehetőséget nyújt kongresszusi elő- és utótúrák, incentive rendezvények, konferenciák, termék- és szolgáltatás bemutatók, értékesítéssel egybekötött kiállítások, vállalati rendezvények és nem utolsó sorban családi ünnepségek, lakodalmak magas színvonalú lebonyolítására. Az általunk készített ételféleségek kizárólag magyar nyersanyagokból és őshonos állatokból régi receptek alapján falusias, házias ízekkel készülnek.

Kiemelten fontosnak tartjuk partnereink, vendégeink igényeinek alapos megismerését, ezért ajánlatunkat minden esetben személyre szabottan készítjük el.

A csárda három teremből áll:

- Pataji Terem - befogadóképesség: max. 170 fő
- Boltíves Terem - befogadóképesség: max. 100 fő 
- Kalocsai Terem - befogadóképesség: max. 150 fő 

Igény szerint kombinálható, egybenyitható, vagy szeparálhatók a termek. Lakodalom esetén a minimum vállalási létszám 80 fő.

Árajánlat

Beutaztatás

Programszervezés

Esküvők, lakodalmak

Céges rendezvények

Családi rendezvények

+36 78 461-819

Árajánlat kérés

(c) 1995-2019 Kalocsa Korona Tours - All rights reserved.

Készítette: Webshop-Center