Beutaztatás

A Kalocsa Korona Tours Utazási Iroda tevékenysége immár több mint negyed évszázados múltra tekint vissza. Egyediségünk záloga, hogy saját tulajdonban vagy gondozásunkban lévő szolgáltatási helyszíneket is kínálunk partnereink számára. Kalocsa és térsége értékeinek bemutatását, megismertetését tűztük ki célul hazánk és a világ minden tájáról érkező vendég számára, legyen szó népművészeti bemutatóról, folklór-showról, lovasbemutatóról, vagy akár egy kivételes hangulatú ebédről a bakodpusztai Csárdában. 

Irodánk beutaztatással, program-, rendezvény- és konferenciaszervezéssel foglalkozik. De megtalálható palettánkon az idegenvezető és tolmácsszolgálat, valamint a különjárati autóbuszok közvetítése is. Fő erősségünk a hazánkba, és Kalocsa környékére, valamint a Dél-magyarországi régióba (Mohács, Szekszárd, Pécs, Villány) érkező turistacsoportok és egyéni vendégek számára történő magas színvonalú programszervezés. Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a közvetített szolgáltatások magas színvonalára, illetve, hogy a látogatóink maximális elégedettséggel távozzanak programhelyszíneinkről.

A vendégeink elégedettségét, visszajelzését minden esetben prioritásként kezeljük. Bármilyen kéréssel, kérdéssel forduljanak programszervezőinkhez, és garantáljuk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást.

Kulcsszavak: lovasbemutató, csikósbemutató, folklór-show, népművészeti bemutató, paprikaház, ebéd, őshonos állatok, autóbusz bérlése, különjárat

 

 

Árajánlat

Beutaztatás

Programszervezés

Esküvők, lakodalmak

Céges rendezvények

Családi rendezvények

+36 78 461-819

Árajánlat kérés

(c) 1995-2019 Kalocsa Korona Tours - All rights reserved.

Készítette: Webshop-Center