Lovasbemutató

Alig száz kilométerre Budapesttől, szinte az ország geometriai középpontjában, a kunsági puszta és a kalocsai Sárköz határán Bakodpuszta várja a természetes környezet rajongóit. Az 51-es főközlekedési úton Dunapatajt elhagyva a 108. kilométerkőnél magánút vezet a közeli Bakodpusztára, amely Dél-Magyarország egyik legszebb turistacentruma. Bakodpuszta jelentős része Natura 2000 -es területekből, valamint a Kiskunsági Nemzetiparkkal szoros szomszédságban áll, így egy csodálatosan egyedi flóra és fauna tárul a látogató szeme elé. 

A közel kétszáz hektáros területen olyan ritka őshonos állatfajtákkal találkozhatnak, mint a honfoglalás kora óta ismert magyar szürkemarha, mangalica konda, racka juh, vagy éppen a gyermekek kedvencei, a szemtelenül „követelőző” szamárcsikók.

Kérjen ajánlatot weboldalunkon itt: http://www.koronatours.hu/arajanlat , vagy a programszervező kollégáinknál: sales@kalocsakoronatours.hu e-mail címen.

ITT TALÁL BENNÜNKET: https://goo.gl/maps/mRe2h3gH3yyCw4mq8

Kedves Látogatóink!


Jó hírrel szolgálhatunk, a kormányzati lazításoknak köszönhetően 2020. május 23-tól újra nyitott az egyéni látogatók előtt Bakodpusztai Idegenforgalmi Centrum, természetesen a biztonsági előírásoknak megfelelően, illetve előzetes bejelentkezéssel fogadunk csak vendégeket! 

Csoportok bejelentkezése az alább megadott telefonszámokon és elérhetőségeken lehetséges.


Egyéni látogatóknak (családoknak) a következő napokon tartunk bemutatókat (megfelelő számú jelentkező esetén - előzetes bejelentkezés kötelező!):

2020. június 13. szombat 15:00

2020. június 14. vasárnap 15:00

2020. június 27. szombat 9:00

2020. július 6. hétfő

2020. augusztus 29. szombat 

melyeken kizárólagosan előzetes, telefonos / e-mailes / facebookos regisztrációt követően lehet majd részt venni.
Telefonon: +36309459771, illetve +36305083938
Emailen: sales@kalocsakoronatours.hu
Facebookon: itt, az oldalunkon privát üzenetben

Természetesen a jól megszokott, ínycsiklandozó mangalica zsíros kenyér lila hagymával és kellemes hajósi borokkal, almalével történő köszöntés nem maradhat el!
A bemutatót követően a gyerekek lóra illetve szamárra pattanhatnak, vendégeink pedig a pusztai kocsikázáson vehetnek részt.
A bátrabb kicsiknek fogathajtó "gyorstalpaló" is indul, melynek a végén oklevéllel díjazzuk talpraesettségüket.  :)

Fontos tudnivaló:
- kizárólag regisztrált vendégeket tudunk fogadni,
- őket fél órával a bemutató kezdete előtt tudjuk fogadni,
- A szabályoknak megfelelően 1,5m-es távolság megtartása érdekében, a megszokottól eltérően, korlátozottabb számban tudunk egyszerre vendéget fogadni, a tribünön ennek megfelelően kérjük a hely elfoglalását is.
- Maszk használata kötelező.
- A vendégtérben kézfertőtlenítő rendelkezésre áll, használata javasolt.
Jegyvásárlás: helyben, az ajándékboltban a program kezdete előtt fél órával. Felnőtt: 2.500 Ft/fő, Gyerek: 2.000 Ft/fő (12 év alatt).

Árajánlat

Beutaztatás

Programszervezés

Esküvők, lakodalmak

Céges rendezvények

Családi rendezvények

+36 78 461-819

Árajánlat kérés

(c) 1995-2019 Kalocsa Korona Tours - All rights reserved.

Készítette: Webshop-Center