Pusztaolimpia

Programok gyermekeknek

Kis vendégeinkről sem szeretnénk elfeledkezni. Legyen az egy érdekes tanulmányút Kalocsán, megismerve az egyházi értékeket, a paprikát és a híres kalocsai népművészetet, vagy egy feledhetetlen nap a Bakodpusztai Idegenforgalmi Centrumban – mi mindig szívesen látjuk őket is csoportosan, osztálykiránduláson, vagy egyénileg.

Programjainkat igény szerint, testre szabottan állítjuk össze, számtalan alternatíva közül választhatnak a családok, tanárnők és tanár urak. Íme egy kis kedvcsináló:

Pusztaolimpia Bakodpusztán

Érkezéskor csikós kíséri vendégeinket a nádfedeles tribünhöz, ahonnan akár rossz idő esetén is kényelmesen megtekinthető a lovasbemutató. A lovasbemutatót követően csapatokat alakítunk és kezdődhet a pusztaolimpia!

Feladatok (opcionális) :
- zsákban futás
- csacsi vagy póni szőrén megülése
- talicskázás
- üvegverés karikás ostorral
- kötélhúzás
- patkó dobás

A nyertes csapat teljesítményét oklevéllel ismerjük el. A fáradalmak után pihenésképpen a gyerekeket várjuk egy istállólátogatásra, ahol megszeretgethetik az új jövevényeket, a kiscsikókat. Majd indulhat a nagy kaland, a pusztai kocsikázás, melynek során a gyerekek szinte testközelből nézhetik meg ménesünket, és őshonos állatainkat – a szürkemarha gulyánkat, racka nyájunkat és a mangalica kondát.

A program a Bakodi Csárdában végződik, ahol igény szerint összeállított menüvel várjuk az éhes olimpikonokat, akik a csárda ablakából kitekintve tovább gyönyörködhetnek a legelésző cifra ménesben.    

Igényével forduljon hozzánk bizalommal, minden érdeklődő számára személyre szabott ajánlatot készítünk magas színvonalú szolgáltatásokkal, elérhető árakon.

Árajánlat

Beutaztatás

Programszervezés

Esküvők, lakodalmak

Céges rendezvények

Családi rendezvények

+36 30 945-9771

Árajánlat kérés

(c) 1995-2021 Kalocsa Korona Tours - All rights reserved.

Készítette: Webshop-Center